Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren Sürücüoğlu ailesi, Acıpayam’a yaptırdığı Özel Emine Sürücüoğlu Anaokulu ile önemli bir eğitim yatırımına imza attı.
Acıpayam’daki Özel Emine Sürücüoğlu Anaokulu’nun açılışına AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Eski Milletvekili Kemal Aykurt, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam Belediye Başkanı aday adayı Yüksel Sürücüoğlu, babaları Mustafa Sürücüoğlu, Sürücüoğlu ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.
AK Parti Acıpayam Belediye Başkan aday adayı Yüksel Sürücüoğlu memleketlerine hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Sürücüoğlu ailesi olarak ilçemizde önemli bir eksiklik olan anaokulunu kazandırmanın sevincini yaşamaktayız. İki yıl gibi bir sürede tamamlanması hedeflenen anaokulu binamız 15 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak yeni eğitim öğretim yılına yetişti. 1 Milyon TL’ye mal olan okulumuz 140 öğrenci kapasiteli ve tüm ihtiyaçlara hizmet veren bir şekilde dizayn edildi. Zemin artı 4 kat olarak yapılan binamızda oyun alanları, yemekhane, uyku odası ve spor alanları bulunmaktadır” dedi.Acıpayam’a yapılacak olan Mustafa Sürücüoğlu Talebe Yurdu’nun yapımına da katkıda bulunacaklarını belirten Sürücüoğlu, “Aile olarak en önemli yatırım insana yapılan yatırımdır anlayışı ile eğitim alanındaki hizmetlerimize devam edeceğiz. Mustafa Sürücüoğlu Talebe Yurdu'nun yapımında da elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.
Ülkenin gelişmesi için eğitimli insanların sayısının artması gerektiğini vurgulayan Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci ise, “Acıpayam'da eğitim alanında yapılan çalışmalar gerçekten çok önemli. Ülkemizin daha ileriye gitmesi için eğitimli insanlara ihtiyaç var. Böyle önemli bir yatırımı Denizli’ye ve Acıpayam’a kazandıran Sürücüoğlu ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar da, Sürücüoğlu ailesi tarafından yapılan anaokulu ile değerlerine sahip nesiller yetişeceğini ve eğitim alanına yapılan yatırımların hızla devam edeceğini belirterek, “Sürücüoğlu ailesi önemli bir değere sahip çıktılar. Bu değer gençlerimiz, geleceğimiz olan çocuklarımızdır. Anaokulu hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, hayırsever işadamı Mustafa Sürücüoğlu ve eşi Emine Sürücüoğlu’na teşekkür plaketi verirken, 1 Milyon TL mal olan Özel Emine Sürücüoğlu Anaokulu’nun açılışı kesilen kurdeleyle yapıldı.