AK Parti AR-GE Başkanlığı’nın 81 ilde 17. kez düzenleyeceği “Siyaset Akademisi ‘Büyük Güç Türkiye’ Eğitim Programı’’ nın Denizli ayağı 8 Ekim Cumartesi günü Saat: 18:00’da AK Parti İl Binası 4.kattaki toplantı ve eğitim salonunda başlıyor.

İlk dersi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel’in vereceği eğitime çeşitli meslek ve yaş gruplarından kayıt yaptıran toplam 190 kişi katılacak.

Siyasi ve idari yapıların tartışılacağı, özellikle dünyadan örnekler ile somut uygulamalara dayalı bir akademi programı müfredatından oluşan eğitimde; dersler teorik ve uygulamalı olarak dört temel başlık altında, yaklaşık 60 alt başlık olarak toplandı. 8 hafta boyunca Cumartesi ve Pazar günleri 18:00 / 20:00 saatleri arasında ders takip edecek olan katılımcılar, Türk Siyasetine Giriş, Siyasal Sistemler ve İdeolojiler, Siyasal Strateji ve İletişim Becerileri başlıklarına ek olarak bu yıl Deneyim Paylaşımları bölümünde daha fazla tecrübe ve siyasi hikayeyi birinci ağızdan şahit olma şansını elde edecek.