Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi 12.sınıf öğrencisi olan, Bilal Furkan Şimşek okul temsilcisi olmak için çalışmalarını sürdürürken, vaatlerini ve kendisini daha iyi anlatabilmek için yapmış olduğu video çalışması işi ne kadar ciddiye aldığını gösterdi.
Şimşek yapmış olduğu video çalışmasında, "Önce ahlak ve maneviyat diyerek çıktığımız bu yolda sevgi ve kardeşliğin hakim olduğu nefret ve kavganın yer bulamadığı kardeşliğe dayalı yaşanabilir bir okul için desteğinizi bekliyoruz." dedi.
Şimşek'in, "Allah'ın izni ve inayetiyle sesinize kulak vermek için sorunlarınıza ve dertlerinize çare olabilmek için okul temsilciliğine adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Haftanın beş günü birlikte bulunduğumuz bu güzide okul hepimizindir. Okulumuzda okuyan bütün arkadaşlarımız kardeşlerimizdir. Öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz başımızın tacıdır.
Ey İmam Hatipli kardeşim gel sende bize bu meşakkatli yolda yardımcı ol temsilcin olarak bizi seç. Peki biz temsilci olup ne yapacağız? Temsilci olmayı neden bu kadar çok talep ediyoruz. " ifadesinde bulundu.
Şimşek son olarak bir siyasetçi edasıyla, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyor ve hepinizi Allah'a emanet ediyorum." dedi.