Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Özel Şehit Fethibey İlköğretim Okulu, 2011-2012 Seviye Belirleme Sınavı(SBS)'de yüzde 100 başarı gösterdi. Sınava giren 59 okul öğrencisinin tamamı bir okula yerleştirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı 2011-2012 yılı SBS sonuçlarını açıkladı. Ortaöğretim kurumlarına yerleştirme sonuçlarına göre Fethiye'de bulunan Özel Şehit Fethibey İlköğretim Okulu, yerleştirme de yüzde 100 başarı sağladı. Açıklanan sonuçlara göre sınava giren 59 öğrenciden 15 tanesi Fen Lisesi düzeyinde bir okula yerleşti. Okul yönetiminden yapılan açıklamaya göre, SBS'de 22 öğrenci Anadolu Lisesi, 12 öğrenci Öğretmen Lisesi, 3 öğrenci Sağlık Meslek Lisesi, 5 öğrenci Anadolu meslek Lisesi ve 2 öğrenci de Sosyal Bilimler lisesine kayıt yaptırmaya hak kazandı.
Şehit Fethibey İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı İbrahim Bülent Çelik, bu yıl ki SBS'de yine başarılı olduklarını açıkladı. Okul olarak eğitimdeki kaliteyi her geçen gün arttırarak Muğla’da ve Türkiye'de adından söz ettirmeye devam ettiklerini anlatan Çelik, "Okulumuz SBS'de bireysel başarıların yanında okul ortalamasıyla da Muğla’da da en iyi okulların başında geliyor. Bizim için ferdi başarıdan daha önemlisi kitlesel başarımızdır." dedi.