Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknik Eğitim Fakültesi’nin öğrencileri, mezuniyet töreninde yaptıkları 'Go-Kart' aracıyla Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’ya süpriz yaptı.
Teknik Eğitim Fakültesi’nin 9. mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören öncesi Rektör Bağcı, mezun öğrencilerin yaptığı projeleri inceledi. Otomotiv Eğitimi Anabilim Dalı’nın yaptığı 'Go-Kart' aracı ile ilgili bilgi alan Rektör Bağcı, daha sonra araca binerek kongre merkezinde tur attı. Bağcı, mezun öğrencileri, yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti.
Mezuniyet töreninde, Elektronik Öğretmenliği öğrencisi Emre Şafak’ın, 1 yaşındaki kızı Gökçe ile diplomasını almaya gelmesi ise arkadaşları tarafından büyük alkış aldı. 87 öğrencinin diploma aldığı mezuniyet töreninde konuşan PAÜ Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin Can, öğrencilerin çok iyi bir eğitimden geçtiğini söyledi. Konuşmaların ardından Rektör Bağcı ve dekanlar, dereceye giren öğrencilere diploma ve çiçek takdim etti. Öğrenciler, keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.