Hayırsever İş adamı Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı bugün bir hayra daha imza attı. 4'üncü protokolü olan iş adamı Aydınlı, geçmişte de bir çok hayra imza atmıştı. Geçmişte yaptırdığı Hayırsever Ortaokulu'na katkısı, Osman Aydınlı İlkokulu'na katkısı, Osman Aydınlı Mesleki ve Teknik (Kız Meslek) Anadolu Lisesi yapımındaki katkısının yanı sıra bugün de 75 öğrenci kapasiteli 3 derslik Osman Aydınlı Anasınıfı  için 400 bin TL'lik protokol imzaladı. 

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak imzalanan bu protokole ilişkin şu açıklamalarda bulundu.

"Denizli kamuoyunun karşısına bir hayırseverle çıkmanın memnuniyetini ifade etmek isterim. Denizli'de hayırseverler iklimi hızla büyümeye başladı. O iklime hızla Denizli hakim olmaya başladı. Bundan dolayıda emeğe geçen başta hayırseverler ve İl Milli Eğitim Müdürü'müze teşekkür ederim. Her okulumuzun anaokulu olsun kampanyasını da bu çerçevede başlattık. Okullarımızın bahçeleri çok büyük, hayırseverlerimizde kabiliyetlerini kullanıyorlar ama bu daha butik bir hayır. Bir okul kazandırıyoruz. Bu da bizim elimizi kolaylaştırıyor, güzelleştiriyor. Bu hayrın hem öğrencilerimiz için hem de Denizlimiz için hayırlı olsun diliyorum. Kendilerine de çok teşekkür ederim." dedi. 

Hayırsever İş adamı Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı ise eğitime yaptığı katkıları şu şekilde açıkladı;

"Ülkemize sahip olmanın tek yolu eğitim ve öğretim, bilgili insanlar. Bunun için ben mümkün olduğu kadar bu işe önem veriyorum. Bu ülkeye sahip olmanın yolu, bilgi sahibi olmak, çalışmak. İnsanlara ve memleketimize karşı bunun bir sorumluluk olduğu bilinci ile bu protokolü imzalıyorum. Bundan sonra bir önceliğe daha önem verilmesini istiyorum. Kız yurtlarının yapılmasının öncelikli olmasını istiyorum. Bir kız çocuğu yetiştirmek bir aileyi kurtarmak, bir erkek çocuğunu yetiştirmek ise bir bireyi kurtarmaktır. Bu yurtların da yapılması için elimizden geleni yapmak ve bir başlangıç olması için sizlerin huzurunda 200 bin tl lik katkı ile bu önceliği başlatmak istiyorum." ifadelerini kullandı.


Sena Kuru