Tavas Belediyesi toplantı salonunda 22 katılımcıyla 15-19 Haziran 2015 tarihleri arasında proje kapsamında 3 farklı kuruma eğitim verildi. 5 günlük eğitim neticesinde başta GEKA olmak üzere ulusal ve uluslar arası fon kuruluşlarına yönelik proje hazırlama konusunda bilgilendirme yapıldı.

Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama Aşamaları Eğitimi Projesi; Bir proje fikrinin ortaya çıkmasından projenin hazırlanmasına kadar geçen süre içerisinde tüm aşamaların detaylı incelenmesi ile mantıksal çerçeve yaklaşımına dayanan proje ve programların hazırlanması, uygulanması ve değerlendirilmesi konularının detaylı olarak eğitimi verildi.

Eğitim boyunca katılımcılara aşağıdaki eğitimler verildi;

PMC Eğitimi, Proje Döngüsü ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı, Faaliyet Planı ve Bütçe, Başvuru Formunun Doldurulması, Fizibilite Eğitimi, Ekonomik Etüd, Teknik Etüd, İş Planı Eğitimi, Ulusal Hibe Programları ile ilgili Bilgilendirme ve Proje Yazımı Sırasındaki Farklılıkları, KOSGEB Destek Programları, IPARD Programı, TUBİTAK Proje Destekleri, Uluslar arası Destek Programları