Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde bir toplantı düzenleyen Varol, “Yerinde Zamanında Doğru Çözüm ilkesiyle hareket eden Pianalitik Yayınları ve Pianalitik Dershaneleri, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) tarafından ‘Altın Marka’ ve ‘Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz’ ödüllerine layık görüldü” dedi.

Varol, “2012 ‘Altın Marka’ ve ‘Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz’ ödüllerini almaya hak kazanan Pianalitik Yayınları ve Pianalitik Dershanelerinin ödüllerini, Dünya Tüketiciler Günü münasebetiyle İstanbul Arena Park AVM'de düzenlenen törende Genel Koordinatör Hüseyin Yorulmaz, TTKD Başkanı Mehmet Barak'ın elinden aldı.

Hüseyin Yorulmaz, güçlü bir yazar kadrosunun eseri olan, içerikleri teknolojik zenginlikler ile desteklenmiş Pianalitik Yayınlarının, SBS, YGS ve LYS sınavlarına hazırlanan öğrencilerimizin başucu kitapları olduğunu, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren Pianalitik Dershanelerinin de yüzü aşkın şubesi ile faaliyet gösterdiğini belirtti. TTKD'ya da yapmış oldukları organizasyondan dolayı teşekkür etti” diye konuştu. Varol, kuruldukları günden bu yana öğrencilerine sundukları kaliteli ve nitelikli hizmetin karşılığının takdir edilmesinin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.