Pamukkale Üniversetise Mezunları Derneği (PAÜMED), Pamukkale Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi bahçesinde yaklaşık 3000 kişiye aşure dağıttı. Etkinliğe, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Hüseyin Bağcı, öğretim elemanları,idari personel, mezunlar ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, PAÜMED Başkanı Dr. İbrahim Doruk ve yönetim kurulu üyeleri, kendi elleri ile doldurdukları kaselerde  aşure dağıttı.
Rektör Prof. Dr.  Hüseyin Bağcı  evlerinden uzakta olan öğrencilere böyle bir organizasyonla moral verdikleri için PAÜMED Başkanı İbrahim Doruk’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
 Öğrencilerin kendilerini sıcak aile ortamında hissetmeleri için bu lezzeti öğrenciler ile paylaşmak  istediklerini  ifade eden İbrahim Doruk  da bu tür etkinliklerin kısmet olursa seneye de devam edeceğini  dile getirdi  ve   ‘’Bildiğiniz gibi burada  Güney Afrika, Uganda, Somali,  Fas,  Tunus gibi değişik ülkelerden gelen ve ilk kez üniversitemize kayıt olan yabancı öğrenciler var.  Bu etkinlikle yabancı öğrencilerimize kültürümüzü tanıtma imkanı da bulduk. Dolayısıyla böyle güzel sosyal etkinlikler, birliğe, beraberliğe ve kaynaşmaya vesile olmaktadır’’ şeklinde konuştu. Etkinlik her yıl yapılmak üzere PAÜMED yönetim kurulu tarafından kararlaştırıldı.