Pamukkale Üniversitesi adına TÜBİTAK'tan 1601 Teknoloji Transfer Ofislerinin Altyapısının Kurulması ve Kapasitesinin Artırılması kapsamında destek alan 1 milyon TL bütçeli 1601 TTO Proje Sözleşmesi imzalandı.TÜBİTAK Feza Gürsey Konferans Salonunda düzenlenen 1513&1601 Teknoloji Transfer Ofislerine Yönelik Destekleme Programı sözleşme imza törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak, TEYDEB Başkanı Fatih Yülek, destek alan üniversitelerin temsilcileri ile davetliler katıldı. 
İmza töreninde Pamukkale Üniversitesi'ni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Yılmaz, Pamukkale Teknokent Yönetici A.Ş.'yi Genel Müdür Prof. Dr. Muzaffer ADAK, Pamukkale Teknoloji Transfer Ofisi'ni de Proje Yürütücüsü Hüseyin Karakuş temsil etti. Üniversite-Sanayi İşbirliğini hedefleyen Pamukkale Teknoloji Transfer Ofisini bu anlamlı günde Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Necip Filiz ve Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Taş da yalnız bırakmadı.
Konuşmaların ardından TÜBİTAK Başkanı Altunbaşak ile 14 üniversite rektörü, Teknoloji Transfer Ofislerinin Desteklenmesi Sözleşmesini imzaladı. Daha sonra toplu fotoğraf çektirildi.
Pamukkale Üniversitesi ile birlikte desteklenmesine karar verilen üniversiteler arasında Ankara, Akdeniz, Atılım, Çankaya, Fırat, Gebze Teknik, Kadir Has, Mersin, Okan, Osmangazi, Sakarya, TOBB ETÜ ve Trakya Üniversiteleri yer alıyor.