Denizli Servergazi mahallasende hizmet veren Gülsem Akıl Küpleri Gündüz Bakım Evi öğrenci ve velilerinin katılımıyla okul öncesi eğitim hayatına yeni bir başlangıç yaptı. Velilerle bir araya gelen Okul Kurucusu Nariye Çeven: “Gelecekte evlatlarımızın ne işle meşgul olacaklarını bilemeyiz ama; nasıl olacaklarından şüphemiz yok. Biz burada yarınlarını mutluluk üzerine inşa edecek bireyler yetiştiriyoruz.” diye konuştu.
Eğitim hayatına merhaba diyen Gülsem Akıl Küpleri Gündüz Bakım Evi minik öğrencileri ve velileriyle bir araya gelerek, uzun soluklu eğitim yolunda yeni bir başlangıç yaptı. Eğitim yuvasındaki miniklerin hazırladığı gösteriler açılışı renklendirirken aileler kokteyl alanında fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler. Açılış töreninden önce velilerle bir araya gelen Gülsem Akıl Küpleri Gündüz Bakım Evi öğretmenleri bir yıl içinde nasıl bir yol izleyeceklerinin yol haritasını beraber çizdiler.

BEN ONLARIN BÜYÜKANNESİYİM

Eğitim serüvenin aile kavramından yola çıktığını aktaran Kurucu Nariye Çeven: “Ailecek eğitime adanmış bir hayatı beraberce paylaşarak bu günlere geldik.  Hala devam eden bu eğitim aşkı bizi bugün yeni bir heyecana sürükledi. Artık sizlerle daha büyük bir aile olduk. Çocuklarınız artık bizim birer evladımız. Gerek ben gerekse tüm öğretmen arkadaşlarımızla evlatlarımız için ne gerekiyorsa yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Aile ortamında kuvvetlendirdiğimiz bağımız o kadar güçlendi ki artık ben onların büyükannesiyim ”dedi.

MUTLULUĞU ÖĞRENİYORLAR

Ailelere yaşları ne olursa olsun tüm çocuklara “İleride ne olacaksın?” sorusunu yöneltildiğini hatırlatan Gülsem Akıl Küpleri Gündüz Bakım Evi Kurucusu Nariye Çeven: “Gelecekte evlatlarımızın ne işle meşgul olacaklarını bilemeyiz ama; nasıl olacaklarından şüphemiz yok. Biz burada yarınlarını mutluluk üzerine inşa edecek bireylerle aile oluyoruz. Siz evde nasıl üzerine titriyorsanız biz de burada eğitimleri için elimizden geleninin her zaman daha fazlasını yapmak ve uygulamak için uğraşıyoruz. Bizim için eğitim aile sıcaklığında pişmeli” diye konuştu.