20. Ulusal Akdeniz Matematik Olimpiyatında Denizli ÖzelServergazi Liseleri 1 altın, 5 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya kazanarak Türkiye’de en çok madalya kazanan 2. okul oldu. 3-4 Mayıs 2015 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi’nin Antalya’da düzenlediği 20. Ulusal Akdeniz Matematik Olimpiyatı gerçekleştirildi.

Türkiye’
nin seçkin okullarının 8, 9, 10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrencilerin katılımı ile yapılan olimpiyata 650 öğrenci katıldı. Servergazi Eğitim Kurumları Akdeniz Matematik Olimpiyatlarında, 1 altın, 5 gümüş, 4 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya kazandı. Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde madalyalarını Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ve jüri başkanı Prof. Dr. İlham Aliyev’den alan Servergazi öğrencileri, başarılarını büyük bir sevinçle kutladı.

Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Matematik Olimpiyat Koordinatörü Kurbani Kaya ise, "Öğrencilerimiz 20. Ulusal Akdeniz Matematik Olimpiyatında dağıtılan madalyaların 10 tanesini alarak büyük bir başarıya imza attılar. 

Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş ise’’ Ulusal’da en itibarlı yarışmalardan biri olan Akdeniz Matematik Olimpiyatlarında öğrencilerimizin 10 madalya almaları ile görülmüştür ki; Denizli Servergazi Eğitim Kurumları , artık Türkiye’nin ulusal anlamda eğitimde büyük bir markası olmuştur.Emeği geçenleri kutluyorum’’ dedi.

20.ULUSAL ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARINDA
MADALYA ALAN SERVERGAZİ ÖĞRENCİLERİ

1- Mehmet Saim Elma – Altın Madalya

2-Ozan Kaymak –Gümüş Madalya

3-Atakan Yiğit – Gümüş Madalya

4-Alperen Gözeten- Gümüş Madalya

5-Metincan Aydemir- Gümüş Madalya

6-Başak Önder- Gümüş Madalya

7-Esmanur Eraslan-Bronz Madalya

8-Sena Yapsu- Bronz Madalya

9-Halil Özkan- Bronz Madalya

10-Ayşe Pelin Özcan- Bronz Madalya