Bu doğrultuda, Değerlerimize yürekten bağlı eğitimin ilk adımı olan Anaokulunda öğrenmeye başlıyoruz.  Biliyoruz ki, toprağa düşen her tohum , her bir damla ile bilgi ağacımızın daha da yeşermesini sağlayacaktır.
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN ÖNEMİ
Peki, okul öncesi dönem neden önemlidir? Yapılan araştırmalar göstermektedir ki insan zihni, karakteri ve istekleri, büyümeyi şekillendiren okul öncesi yıllardaki kadar hızla bir daha asla gelişememektedir. Benjamin Bloom ve arkadaşlarının yaptıkları çalışmaya göre, on yedi yaşında ölçülen zekâ düzeyinin %50’si hamilelikle dört yaşına kadarki süre arasında, %30’u ise dört – sekiz yaş arasında meydana gelmekte, sekiz – on yedi yaş arasında ise sadece %20’lik kısmı gelişmektedir.
Final Anaokulu 36-66 ay çocuklarımızın eğitim öğretim gördükleri bir kurumdur.   Ana okulumuzda uygulanan programlar ve çocuğa sunulan ortam planlı, sistemli, çocukların yaş ve gelişim özelliklerini destekleyici nitelikte olduğundan kurumlarda verilen okul öncesi eğitim önem taşımaktadır. Okul öncesi eğitim; küçük yaştaki bireylerin gelişim düzeylerine ve bireysel özelliklerine uygun olmalıdır. Zengin uyarıcı ortamlar sağlaması ve onların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimlerini destekleyerek kendilerini toplumun içerisinde birer birey olarak ifade etmelerine fırsat vermesi ve ilköğretime hazırlaması açısından, onların bu gelişim süreçlerinin en önemli parçası olarak büyük önem kazanmaktadır. Çocuklarımızın yaparak yaşayarak öğrenme deneyimleri arttırılıp, hayal güçleri ve üretkenlikleri desteklenmektedir. Proje çalışmaları ile ekip ruhunu yaşama ve öğrenme,  paylaşma ve yardımlaşma becerileri de kazandırılmaktadır.
 ‘’HİÇ BİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR’’
Yaşamın ilk yılları çocuğun gelişimi ve eğitimi açısından çok önemlidir. Temel bilgi,  beceri ve alışkanlıkların kazanıldığı bu kritik yıllarda, eğitim tesadüflere bırakılmamalıdır.  Bu nedenle okul öncesi dönemindeki eğitim bilimsel ve sistematik bir şekilde yürütülmeye elverişli olan, eğitim liderleri rehberliğinde en son teknoloji ile donatılmış eğitim kurumlarımızda başarıya ulaşma noktasında sizlerin  en büyük yardımcınız olmaya devam edecektir.