Eğitim öğretim yılı başında ailelerin sıkıntılarıyla ilgilenirken ailenin başka sıkıntılarının da olduğunu gördüklerini belirten Kimse Yok mu Derneği Denizli Şubesi Müdürü Mehmet  Tolunay,"Ailelerin ihtiyaçlarını sıralamaya alırsak bunlardan en önemlisi olan çocuklarına okul yardımı, bizim en önemli görevlerimizden. Çocuklar! Eğer siz başarılı olursanız ailenize de yardımcı olursunuz onun için derslerinizde başarılı olmanızı diliyoruz. Şubat ayında sizlerle burada buluşmayı istiyoruz. Karnelerinde takdir ve teşekkür alanlara hediyelerimiz olacak" dedi.
Dernek olarak eğitim öğretim sezonu içerisinde 52 öğrenciye destek olduklarını söyleyen Tolunay, Eğitim sezonu sonunda 38 öğrencimize şu anda kırtasiye yardımı yaptık. Ailelerimize bu şekilde yardım edip onlara bir nevi "Çam sakızı Çoban armağanı" verip az da olsa dertlerini azaltmış oluyoruz. Kurban Bayramı'nda da inşallah listemizde bulunan 150 ihtiyaç sahibi aileye de yardım edeceğiz. Bu şekilde kurbanın kardeşlik ve sevgi ortamını yaşatmak istiyoruz. Hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.
Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Aytuğ, "Tahsil her şeyden önce insanın ufkunu açar, veliler çocuklarını okuyabildikleri kadar okutmak isterler. Çocuklar anne babalarının yumuşak karnıdır. Velilerin de sabırlı olmalarını önem göstermelerini tavsiye ediyorum." dedi. 
Daha sonra aralarında mülteci çocukların da bulunduğu 38 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.