Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Nevzat Erten Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini makamında misafir ederek, sorularını cevaplandırdı.
Okul Müdürü Mustafa Şahin, öğretmenler Cengiz Keskin, Ebru Tekeş, Kağan Özcan, Okul Aile Birliği Başkanı Yılmaz Karakaya ve öğrencilerle birlikte Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
   Müdür Şahin, belediyenin şehre kazandırdıkları yatırımlar ve hizmetler ile eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür ederek; "Okulumuz Mart ayında 'Bir Damla Okyanus' adıyla bir dergi çıkaracak. Dergimizde sizlere de yer vermek istiyoruz. Bu nedenle bazı sorularımız olacak" dedi.
   Öğrenciler de dergide yer almak üzere Başkan Zolan’ı soru yağmuruna tuttu. Öğrenciler, belediyenin son yıllarda başarıyla uyguladığı Çanakkale gezilerinin çok faydalı ve renkli olduğunu belirterek, "Gezilerin başka illere de yayılmasını istiyoruz" dedi. Öğrencilerin soruları arasında; lise öğrencilerine yönelik belediyenin çalışmaları, gençlere yönelik tiyatro çalışmaları, belediyenin eğitime verdiği destek ve gençlere vermek istediği ne gibi mesajların olduğu öne çıkan sorular arasında yer aldı.
  Denizli Belediye Başkanı Zolan, öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı. Gençlerin geleceğin Türkiye’sini inşa etmek gibi kutsal bir sorumluluğu bulunduğunu ifade eden Başkan Zolan; "Denizli Belediyesi olarak hangi aşama olursa olsun, eğitim söz konusu olduğunda yapamayacağımız fedakarlık yoktur. Geleceğin Türkiyesi sizlerin elinde şekillenecek. Bu nedenle eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Bizler; sizlerin bilim ve teknolojiyle donatılarak, evrensel değerleri taşıyan bireyler olabilmeniz ve gelecekte dünyadaki muhtemel rakiplerinizden her zaman önde yer almanız için elimizden geleni yapmak zorundayız. Belediye olarak okul yaptırmak, kitap, eşofman dağıtmak, okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesi, çevre düzenlemesi ve öğrenim yardımı gibi birçok alanda eğitime destek veriyoruz.
   Sizlerin spor yaparak sağlıklı şekilde yaşamanız için 22 farklı branşta 23000 kişiye ücretsiz spor yaptırıyoruz. Spor salonlarıyla geleceğin dünya şampiyonlarının yetişmesine olanak sağlıyoruz. Hiçbir zaman eğitim bizim işimiz değil demedik, daima elimizi taşın altına soktuk. Tiyatro başta olmak üzere, kültür sanat alanında birçok hizmetlerimiz var. Konservatuvarımızla çocuklarımızın ve gençlerimizin ücretsiz sanat eğitimi almalarını sağlıyoruz. Ücretsiz tiyatro kursları ve uluslararası düzeyde tiyatro festivalleri düzenliyoruz. Ayrıca gençlerimizi, bir devrin batıp bir devrin başladığı Çanakkale’ye götürerek atalarının yazdığı kahramanlık destanını bizzat yerinde öğrenmelerini istiyoruz. Sizler geleceğimizin emin ellerde olduğunu gösterdiniz. Gözlerinizdeki o pırıltı, o sorgulayan, araştıran özelliğiniz hiçbir zaman kaybolmasın. Biliniz ki bir umudumuz da sizlersiniz" dedi.