Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince Ağız ve Diş Sağlı Merkezi çalışanlarına olası bir yangında yapılması gerekenler hakkında tatbiki olarak bilgi verildi.
Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi doktor, hemşire ve çalışan personeline yönelik gerçekleştirilen yangın tatbikatında, yakıt, ahşap ve plastik gibi yanan cisimleri yanma esnasında nasıl müdahale edileceği tatbiki olarak gösterildi.
Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü İtfaiye Çavuşu Münir İnan, günlük hayatta herkesin başına gelebilecek doğal afetlerde yangına müdahale şeklinin önemli olduğunu belirterek, “Muğla Belediyesi olarak kurumlarımızdan gelen teklifler doğrultusunda yangınlarda alınacak önlemler ve müdahale konusunda bilgiler veriyoruz. Bugün Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanlarına olası bir yangında müdahale nasıl yapılır konusunda tatbiki olarak bilgi vereceğiz.” dedi.
Belediye itfaiye ekipleri tarafından merkez önünde yapılan tatbikatta yanan bir cisme yangın söndürme cihazı ile nasıl müdahale edileceği önce itfaiye ekipleri, ardından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personeli tarafından gösterildi.