Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen yılsonu etkinliğine, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar ve Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül ile çok sayıda öğrenci velisi ve davetliler katıldı. Minik öğrenciler, etkinlikle ne kadar yetenekli olduklarını anne ve babalarına gösterdi.
  Etkinlikte Sevindik, Karaman, Yenişehir, Fatih, Mehmet Akif Ersoy, Aktepe, Gökpınar ve Anafartalar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencilerinin tamamına yakını yer aldı. Program sunuculuğunu da yine öğrenciler yaptı. Karaman Bilgi Evi Kurs Merkezi öğretmenleri eşliğinde sahneye çıkan minikler, rap müziği eşliğinde hünerlerini sergiledi. Diğer bilgi evi ve kurs merkezi öğrencileri de tiyatro oyunları, küçük skeçler ve çeşitli etkinliklerle geceye ayrı bir renk kattı. Küçük skeçlerle geleceğin tiyatro sanatçılarının işaretlerini veren minikler, oyunlarıyla hem güldürdü hem de düşündürdü. Yaklaşık 3 saat süren 6. yıl etkinliği izleyicilerden tam not aldı.
  Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da bir konuşma yaparak çocuklara ve velilere hitap etti. Denizli Belediyesi’nin eğitim söz konusu olduğunda her türlü fedakarlığı yaptığını ve yapmaya hazır olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, ‘Çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Onların iyi bir eğitim alması yerel yönetimlerde sorumluluk sahibi olan bizlerin de görevidir. Bu nedenle çocuklarımızın eğitimine ayrı bir önem veriyor onları geleceğe hazırlamak adına ne yapmamız gerekiyorsa orada yer alıyoruz. Bugün çocuklarımız bizlere ne kadar yetenekli olduklarını gösterdi. Ellerine emeklerine sağlık. Gerek öğrencilerimize ve gerekse emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum’ dedi.
  Başkan Osman Zolan, program sonucunda her bir çocukla ayrı ayrı ilgilenip öğretmenlere de çiçek sundu.