Denizli Özel Servergazi Okulları, Özerler Çocuk Akademisi öğrencileri gözlükçülük mesleğinin  tanıtımı için Özkaya Optik Gözlük müessesesine ziyarette bulundular. Burada gözlükçülükte kullanılan bütün metaryelleri birebir incelediler. Bu metaryellerden örnek gözlük hazırladılar.

Özkaya Optik Lens Sahibi Gözlükçü Özay Özkaya “Geleceğimizin meslek erbablarına kontakt  lens, solüsyon, gözlük camı, gözlük çerçevesi ve güneş gözlükleriyle ilgili birebir bilgi verip uygulama yaptırdık. Öğrencilere güneş gözlüklerinde UV testi ve polarize cam testleri yaptırıldı. Değerli öğrencilerimize müessesemizde gözlük yapımında kullanılan dijital, bilgisayarlı, CNC dokunmatik makineleri kullandırıp, gözlüğün birebir kullanıcıya nasıl hazırlanıp teslim edildiğini gösterdik. Öğrencilerimize her yıl en az bir kere göz doktorunda muayene olmalarını önerdik.” dedi.  

Servergazi Okulları Özerler Çocuk Akademisi müdürü Yusuf Akelma da öğrencilerinin meslekleri yerinde görüp, kalıcı bilgi sahibi olduklarını belirtti. Akelma “Öğrencilerimizi daha küçük yaştan itibaren meslek dallarını öğretiyoruz. Bunu yaparken bizlere yardımcı olan firmalarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.