6 - 16 Temmuz 2015 tarihlerinde Tayland'da düzenlenen 56. Dünya Matematik Olimpiyatı'nda  Türk Milli Takımı 5 Gümüş madalya aldı. Milli takımın gümüş madalya alan öğrenciler; Denizli Özel Servergazi Fen Lisesi öğrencisi Feyza Duman, Ahmet İleri, İzmir Özel Yamanlar lisesi, Abdullah Keleş, İstanbul Özel Coşkun lisesi, Halil İbrahim Güllük İstanbul Fen lisesi, Muhammed Merdan Mersin Yıldırımhan Lisesi.
104 ÖĞRENCİ KATILDI
5 Kıtadan 104 ülke öğrencilerinin yarıştığı Tayland'da düzenlenen 56. Dünya Matematik Olimpiyatı'nda Denizli Özel Servergazi Fen Lisesi öğrencisi Feyza Duman'ın gümüş madalya alarak dünya ikincisi olması Denizli'ye bir gurur daha yaşattı. 
Eğitim öğretimde 25. yılını dolduran Servergazi Liseleri Fen Lisesi Okul Müdürü Bünyamin Gümüş,  Olimpiyatlarda ülkemizi onurlandıran öğrencileri ve öğretmenleri ile gurur duyduğunu ifade etti. Gümüş “Her sene gerek üniversite sınavlarında,  gerekse ulusal ve uluslararası proje ve olimpiyat yarışmalarıyla sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde çeşitli dereceler alıyoruz. Denizli’nin ve Ülkemizin adını duyurmak ve başarısını arttırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Olimpiyat Milli Takımlarına verdiği öğrencilerle ve dünya 2.olarak ülkemizi başarıyla temsil etmenin haklı gurunu yaşamaktayız” diye konuştu.

ÖNCE DENİZLİ’Yİ SONRA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYORUZ
Servergazi Eğitim Kurumları’nın; bilim olimpiyatları ve benzeri yarışmalarda, şampiyonluklar ve dereceleriyle Türkiye'nin gurur tablosu olduğunu belirten Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, “Amacımız Ülkemizin adını duyurmak ve Ülkemizin başarısını arttırmaktır. Bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gayretimiz ve başarılarımız, bundan sonraki yıllarda da inşallah artarak devam edecektir. 56. Dünya Matematik olimpiyatında  dünya 2. olup bayrağımızı onurla dalgalandıran öğrencimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum, bu başarımız da diğer başarılar gibi Denizlimiz'e ve ülkemize hayırlı olsun." dedi.
Servergazi Eğitim Kurumları Matematik Olimpiyat Koordinatörü Kurbani Kaya “ Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden öğrencimi tebrik ediyorum.Dünya Matematik Olimpiyatları’ nda gümüş madalya almamız  ‘Denizli için Türkiye, Türkiye için dünyayla yarışıyoruz’ diyebilmemize zemin hazırlamıştır” şeklinde konuştu.