Halk Eğitim Merkezi ve Denizli İşkur Müdürlüğünün işbirliği ile düzenlenen Kurs sonunda kursiyerlerin hazırlamış oldukları el becerileri sergisi açıldı.
 
Sergi açılışına Denizli İşkur Müdürü Ferudun Giresun, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özkan Sağun, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.
 
Kursiyeler kadınların hazırlamış oldukları el becerilerine yönelik sergiyi gezen protokol  ardından kursiyer kadınların şiir, kompozisyon ve kurs hakkında ki gösteriyi izlediler.
 
Başarılı olan kursiyerlere Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ,bu tür kursların ev hanımlarımıza sosyalleşmeleri konusunda yol gösterici olduğunu  belirterek,emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
İşkur İl Müdürü Ferudun Giresun,da sergide yaptığı konuşmada, "Evde çocuk bakım kursumuz sonunda kursiyerlerin başarılı olduklarını görmek bizleri onurlandırmıştır. Acıpayam da halk eğitim merkezimiz ile birlikte birçok kursumuz olacaktır" dedi.
 
İlçe  Milli Eğitim Müdürü Talat Tokyay’ da konuşmasında İşkur tarafından desteklenen kursların ilçemize büyük katkılar sağladığını belirterek kursa katılanlara başarılar diledi.


Konuşmaların  ardından kurs süresince  şiir, kompozisyon ve kitap  okuma dallarında başarılı olanlara hediyeler verildi.