Körfez Dershaneleri, Ege Bölgesi'ndeki öğrencilerine tablet bilgisayar veriyor. Tüm konuların anlatıldığı tabletler, öğrencilere büyük kolaylık sağlıyor. Öğrencilerin bilgiye en kısa yoldan ulaşmalarını istediklerini söyleyen Körfez Yayınları Genel Müdürü Halit Dağcı, “Zaman teknoloji çağı, öğrenciler her anı değerlendirmeli. Bu yüzden öğrenciler, tabletleri yanında taşıyarak her yerde ders çalışabilecek.” dedi. Kendileri için zamanın önemli olduğunu belirten öğrenciler ise otobüs başta olmak üzere istedikleri her yerde tabletlerden bilgiye ulaşıp ders çalışmaktan bir hayli memnun.
Ege Bölgesi'nin önemli eğitim kurumlarından biri olan Körfez Dershaneleri'nden, kayıt yaptıran öğrencilere dev bir hizmet daha geldi. 26 yıllık kurumsal kimliğinin tecrübesiyle öğrencilerine içinde tüm ders konularının anlatıldığı soru çözümleri ve soru bankalarının bulunduğu tabletleri ücretsiz veriyor.
Ocak ayının ilk haftasından itibaren öğrencilere tablet bilgisayar hediye ettiklerini belirten Körfez Yayınları Genel Müdürü Halit Dağcı, “Zaman teknoloji çağı, öğrenciler her anı değerlendirmeli, ders çalışacakları materyalleri yanında olmalı” dedi.
Gelişen teknoloji karşısında sürekli yatırım yaptıklarını belirten Genel Müdür Dağcı, öğrencilerin bilgiye her yerde kısa yoldan ulaşmalarını sağladıklarını söyledi. 31 Ağustos tarihine kadar Körfez dershanelerine hafta içi kurslarına kayıt yaptıran öğrencilere hediye tabletlerin verilmeye devam edeceğini belirten Dağcı, “9, 10, 11 ve YGS, LYS konu anlatım videolarını tabletlere yükleyerek körfez öğrencilerinin bilgiye internet olmadan her ortamda ulaşmalarını sağladık. Ege bölgesinde 50 bin civarında tablet dağıttık. Körfez dershanelerine kayıt yaptıran öğrencilere tabletleri ücretsiz verdik. Öğrencilerin androit marketten Körfez test uygulamasını indirerek test oluşturup, çözemediği testlerin çözümlerine de ulaşmalarını sağladık.” diye konuştu.
Ayrıca öğrenciler verilen kartlarındaki şifreler ile Körfez TV üzerinden konu anlatımlarını farklı öğretmenlerden izleyebiliyor. Hazırlanan Körfez Soru Bankaları seti ile üzerinde hem soruları ayrı bir defter kullanmadan çözebiliyor. Çözemediği soruları ise anlatımlı olarak setin içinde bulunan CD’lerden ücretsiz faydalanabiliyor.
Körfez Dershanesine kayıt yaptıran Barış Soylu, daha hiç kullanmadığı tabletin heyecanını yaşıyor. Tüm ders konularının anlatıldığı tabletin kendileri için çok faydalı olacağını otobüs beklerken bile ders için vakit kaybetmeyeceğini dile getiren Soylu, “Tablet ders çalışmam için bana daha çok zaman kazandıracak. Kayıt yaptırmadan önce yaptığım hesaplara göre otobüsle gidip gelmem de geçen süre hafta da 12 saat. Bu 12 saati tablette ders dinleyerek soru çözerek geçireceğim.” şeklinde konuştu.