2014 LYS sonuçları açıklandı. Körfez Dershanesi'nden yapılan açıklamaya göre MF-3,MF-2 de Denizli Birincisi Servergazi Fen Lisesi öğrencisi Aziz Kılıç oldu. Kılıç aynı zamanda Türkiye genelinde de 40. sırada yer aldı.
LYS sonuçlarının bir hafta gibi kısa bir sürede açıklanması ile adaylar da tercih heyecanı başladı. ÖSYM başkanı bu yıl il başarı sıralamasını açıklamadı. 

Herkesin merakla beklediği en başarılı öğrenciler yine Körfez Dershanesinin öğrencileri oldu. Körfez Dershaneleri hem Türkiye hem de Denizli Birincileri çıkararak elde ettikleri başarının kalıcı ve istikrarlı olduğunu gösterdi.

Denizli Körfez Dershaneleri önceki yıllarda YGS ve LYS de tüm denizli Birincilerini çıkartarak bir rekora imza atmıştı. Bu yılda Körfez Dershanesi YGS de elde ettiği birinciliklerine LYS de devam etti.

MF-3 Türkiye 40.sı, MF-2 Türkiye 43'ü Servergazi Fen Lisesi öğrencisi Aziz Kılıç oldu. Aziz Kılıç bu sonuçlarla Denizli birincisi oldu. 

Türkiye geneli 40.cı ve 43.cü olan Aziz Kılıç'ın yanında ilk binde Körfez Dershaneleri'nin ilk tespitlere göre 22 öğrencisi olduğunu belirten Körfez Dershaneleri Genel Müdürü İdris Albayrak, öğrencilerinden Yusuf Alp ŞUBAŞ Ek-MF-2 de Türkiye 54.sü, Ek-MF-1 de Türkiye 68.si, Seher YILMAZ  Y-MF-1 de Türkiye 75.si, Y-MF-4 de Türkiye 77.si, Hüseyin Alper TEOMAN ek-MF-1 de Türkiye 112.si ek-MF-2 Türkiye 187.si Emine Hilal Aydınlı Y-MF-4 Türkiye 100.sü Y-MF-1 Türkiye 101.si olduğunu belirtti.

Türkiye geneli LYS sonuçlarında ilk 100'de 7, ilk 1000 de 73 derece ile Denizlimizin gururu oldular. Denizli Körfez Dershaneleri Genel Müdürü İdris Albayrak, başarıda emeği geçen herkesi tebrik etti.

Körfez Dershanesi Genel Müdürü İdris Albayrak yaptığı açıklamada LYS sınavının erken açıklanmasının çok önemli olduğunu sınav stresi yaşayan öğrencilerin sonuç bekleme stresi yaşamalarının bir hafta gibi kısa sürmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Albayrak, "Körfez Dershanelerinin hem Türkiye genelinde elde ettiği Türkiye birinciliğinin yanında Denizli Birincilerinin de Körfez'den çıkması yaptığımız eğitim ve rehberlik faaliyetlerinin isabetli olduğunu göstermiştir. Körfez Dershaneleri son 4 yıldır yaptığı TEKNO EĞİTİM çalışmaları ile ve uygulanan eğitim modeli ile Dershanecilikte yeni bir dönem başlattı. Tekno Eğitim modeli ile tüm sınıflarda dokunmatik interaktif tahtalar ve bu tahtalarda sunulan derslerin içeriğinin olduğu öğrencilerin akıllı defterleri ile bilgi öğrencilere görsel ve işitsel tüm argümanlarla birlikte sunuluyor. Öğrencilere verilen soru bankaları ile birlikte çözüm DVD leri öğrencinin her zaman çözüm videolarına ulaşması öğrenmede sürekliliği sağlamakta ve öğrenci okulda ve evde çözüme anında ulaşmaktadır. Körfez TV ile öğrenciler istedikleri konuyu 7/24 sistemi ile istediği kadar dinleyerek daha iyi öğrenme imkânı bulmaktadır." dedi.