Denizli’de Körfez Dershaneleri, başarıda yine geleneği bozmadı. Körfez Dershanesi Genel Müdürü İdris Albayrak, YGS-LYS sınavlarında elde ettikleri Türkiye dereceleri ve Denizli birinciliklerinin yanı sıra 2013 SBS'de de Körfez Dershanelerinin hem Türkiye 1.si, hem de Denizli derecelerini çıkardığını söyledi.

Albayrak açıklamasına şöyle devam etti, “SBS sınavında Denizli 1.si, 2.si, 3.sü, 4.sü, 7.si, 8.si, 9.su, 11.si, 12.si, 13.sü, 15.si, 16.sı, 18.si dershanemiz öğrencileridir. Milli Eğitim Bakanlığının verilerine göre Denizli’de 78 dershane faaliyet göstermektedir. Bu kadar çok dershanenin olduğu bir yerde tüm derecelerin Körfez Dershanesinden çıkması yapılan eğitim ve öğretimin ve uygulanan Tekno Eğitim modelinin önemini ortaya koymaktadır. Körfez Dershanesi ‘’Akıllı Eğitim Teknolojileri’’ uygulaması ve Tekno Eğitim parolasıyla başarısına başarı katmıştır. Hem bireysel hem de kitlesel başarıda liderliği kimseye bırakmamıştır.”

BAŞARIMIZ SÜRECEK YGS-LYS’de elde ettikleri başarının ardından önemli bir başarıyı da SBS'de elde ettiklerini belirten Körfez Dershaneleri Genel Müdürü İdris Albayrak, öğretmen ve ailelerin emekleri öğrencilerin de yaptıkları fedakarlıklar sayesinde bu başarının geldiğini söyledi.

Denizli 'de sınava giren yaklaşık 12 bin öğrenci arasından birinci çıkmanın çok önemli olduğunun altını çizen Albayrak , "Öğrencilerimizin başarılarını sürdürmelerini temenni ediyoruz. Körfez Dershaneleri'nin Türkiye genelinde elde ettiği Türkiye birinciliğinin yanında Denizli birincilerinin de Körfez'den çıkması yaptığımız eğitim ve rehberlik faaliyetlerinin isabetli olduğunu göstermiştir. Körfez Dershaneleri son 3 yıldır yaptığı TEKNO EĞİTİM çalışmaları ile ve uygulanan eğitim modeli ile Dershanecilikte yeni bir dönem başlattı.

Tekno Eğitim modeli ile tüm sınıflarda dokunmatik interaktif tahtalar ve bu tahtalarda sunulan derslerin içeriğinin olduğu öğrencilerin akıllı defterleri ile bilgi öğrencilere görsel ve işitsel tüm argümanlarla birlikte sunuluyor. Öğrencilere verilen soru bankaları ile birlikte çözüm DVD’leri öğrencinin her zaman çözüm videolarına ulaşması öğrenmede sürekliliği sağlamakta ve öğrenci okulda ve evde çözüme anında ulaşmaktadır. Körfez TV ile öğrenciler istedikleri konuyu 7/24 sistemi ile istediği kadar dinleyerek daha iyi öğrenme imkânı bulmaktadır" dedi.