Derneğin hizmet binasında düzenlenen kırtasiye dağıtımında konuşan Kimse Yok Mu Denizli Şubesi Müdürü Mehmet Tulunay, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle, ihtiyaç sahibi 40 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını kaydetti.
Öğrenciler dağıtılacak kırtasiye yardımlarını gönüllü hayırseverlerle organize ettiklerini anlatan Tulunay, ''Okulların açılmasıyla çalışmalarımıza başladık. Sosyal inceleme sonucunda tespit ettiğimiz ailelere, okuttuğu öğrenci sayısına göre okul çantası, defter, kalem, boya çeşitleri ve her türlü kırtasiye malzemelerini çocuklarımıza dağıttık'' dedi.
Dönem sonlarında teşekkür veya takdir belgesi alan öğrencilere çeşitli hediyeler vereceklerini ifade eden Tulunay, geleceğin teminatı olan çocuklara ve gençlere eğitim-öğretim sezonunda başarılar diledi.
Kurulduğu günden bu yana derneğin amacı doğrutusunda yuriçi ve yurtdışı faaliyetlerine devam eden Kimse Yok Mu Derneği'nin, ayni ve nakdi anlamda muhtelif yardımlara devam ettiğini dile getiren Tulunay, ''Derneğimizin büyük önem verdiği ve kuruluş amaçlarından biri olan eğitim-öğretim çağındaki gençlerimize ve çocuklarımıza maddi-manevi destek olmak, onlara sosyal yardımlaşma bilincini anlatmak amacıyla başlattığımız çalışmalar da devam etmektedir. İhtiyaç sahibi insanları sevindirmemiz adına derneğimize yardımlarını esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ediyor, yardımlarının devamını bekliyoruz'' diye konuştu.