Amatör fotoğraf hobilerini daha profesyonelce ve bilinçli şekilde yapmak isteyenler, doğru şekilde daha iyi daha kaliteli fotoğraflar çekmek isteyenler İzmir Üniversitesi’nde buluşacak.
Fotoğrafçılığı profesyonel bir hobi haline getirmek isteyenler, doğru teknik bilgilerle sezgileri kaynaştırıp daha etkileyici, estetik yönü güçlü fotoğraflar çekmek isteyenler, İzmir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Dijital Fotoğraf Eğitimi’nde bir araya gelecek. 28 Eylül’de başlayacak eğitim, çalışanların katılımının da sağlanabilmesi için hafta sonları 13.00-18.00 arasında yapılacak. Özellikle iş dünyası için daha etkili sunumlar yapabilmeye olanak sağlayan Photoshop eğitimi ile desteklenecek eğitim için fotoğraf çekimi gezileri yapılacak, 36 saatin sonunda kursiyerler ilk sergilerini açmanın gururunu yaşayacak.
Cep telefonundan tablet bilgisayara kadar fotoğraf çekme pratiğinin hayatın her alanına yayılması dijital fotoğrafçılığı yaygınlaştırdı. Fotoğrafın karanlık odadan uzaklaşıp daha kolay, daha ulaşılır bir hale gelmesi, fotoğrafçılığa olan ilgiyi arttırdı ve fotoğrafçılığı popüler bir hobi haline getirdi. Işıkla yazı yazmanın büyülü dünyası hakkında bilgi sahibi olmak ve bilinçlenmek isteyen, amatör fotoğraf hobilerini daha profesyonel ve bilinçli şekilde yapmak isteyen, doğru şekilde daha iyi daha kaliteli fotoğraflar çekmek isteyenler için İzmir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından hazırlan Dijital Fotoğraf Eğitimi, iş dünyasındaki sunumlarını daha etkili hale getirmek isteyenler için faydalı olacak.
15 saati fotoğraf, 21 saati ise fotoğraf işleme programı olan Photoshop eğitimini kapsayan program, 28 Eylül’de başlayıp 3 Kasım’da sona erecek. Hafta sonu 13.00-18.00 saatleri arasında verilecek eğitim sonunda kursiyerlerin çalışmalarından oluşan sergi, amatörlerin profesyonel fotoğrafa geçişinin ilk portfolyosunu oluşturacak. Eğitim için detaylı bilgiyi www.izmirsem.com’dan edinmek mümkün