Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri arasında 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fatih Bilgi Evi ve Kurs Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen yarışmaya, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Bilgi Evi ve Kurs Merkezi eğitmenleri, Yenişehir, Mehmet Akif Ersoy, Karaman, Atalar, Anafartalar, Aktepe, Sevindik, Fatih, Gökpınar ve Kayıhan Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri katıldı. İki aşamadan oluşan yarışmaya 10 bilgi evi ve kurs merkezinden finallere kalan 20 öğrenci katıldı.

İstiklal Marşı'nı en güzel okuyan öğrenciler, Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, topluluk üyelerinden Bilal Tekin, İbrahim Kavas ve Muharrem Kardeş tarafından değerlendirilmeye alındı.
Yapılan değerlendirmede yarışmayı 1. kademeden Karaman Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencisi Hüseyin Koç kazanırken 2. kademeden ise Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencisi Emre Şen kazandı.