Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli Eğitim Gönüllüleri Derneği(DEGDER) ve Körfez Dershaneleri iş birliği ile İlköğretim Okulları arası Bilgi Yarışmaları 16 Şubat 2012 tarihinde İlçelerimizde başlamıştı.
03 Mayıs itibariyle 1.elemeler sonuçlandı. İlçe birincileri ve merkez bölge birincilerinin katılacağı ikinci elemeler 10 Mayıs 2012 tarihi itibariyle başladı.
İkinci eleme 1.yarışması 10 Mayıs 2012 tarihinde Denizli Halk Eğitim Merkezi salonunda yapıldı.
Yarışmaya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin BAŞGÜN, Denizli Eğitim Gönüllüleri Deneği başkanı Selahattin ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve katılımcı okulların müdürleri ve öğretmenleri katıldı.
İkinci eleme 1.yarışmasında; Çameli Güzelyurt İlköğretim Okulu, Çivril Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Bozkurt Atatürk İlköğretim Okulu, Bekilli Kurtuluş İlköğretim Okulu, Buldan Güngör Cerit İlköğretim Okulu, Tavas Kızılcabölük Atatürk İlköğretim Okulu ve Merkez Ekrem Başer İlköğretim Okulu öğrencileri yarıştı.
Yarışma sonunda en yüksek puan alan 3 okulumuz 23 Mayıs 2012 tarihindeki finale katılmaya hak kazandı.
Finale Katılmaya Hak Kazanan İlk 3 Okulumuz:
- Buldan Güngör Cerit İlköğretim Okulu
- Çivril Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlköğretim Okulu
- Tavas Kızılcabölük Atatürk İlköğretim Okulu
Yarışma sonunda tüm katılımcı öğrencilere İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin BAŞGÜN ve Denizli Eğitim Gönüllüleri Derneği(DEGDER)  Başkanı Selahattin ŞAHİN tarafından kitap hediye edildi.
İkinci eleme 2.yarışması 15 Mayıs 2012 tarihinde Denizli Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılacaktır.