Hayırsever iş adamı Hilmi Özcan tarafından 4 yıl önce Göveçlik Mahallesi’nde yaptırılan Hilmi Özcan Anadolu Lisesi’nde önceki gece 1.Mezuniyet Gecesi ve Kep Fırlatma Töreni düzenlendi. Okulun konferans salonunda düzenlenen geceye Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırsever iş adamları Hilmi Özcan ve Seyfi Başer, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Hilmi Özcan Anadolu Lisesi Müdürü Özcan Acun, ilk mezunları vermenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da, hayırsever iş adamı Hilmi Özcan’ın Göveçlik’e kazandırdığı okuldan mezun olan öğrencilere yapılacak LYS sınavları ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi ilçesinin her alanda olduğu gibi eğitim alanında da başarılı olması için tüm desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ise Hilmi Özcan Anadolu Lisesi 1. Mezuniyet Gecesi’ne katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Merkezefendi İlçesini hem devlet, hem özel sektör, hem de hayırseverlerimizin de desteğiyle daha da büyüteceğiz. Hayırsever iş adamı Hilmi Özcan’ın eğitime verdiği destek her türlü övgüye değer. İnşallah merhum eşi Raziye Özcan’ın adına da bir okul yaptıracak. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, onların bugünlere gelmesinde emeği geçen öğretmenlere ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ilk üçe giren öğrencilere plaketleri Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve hayırsever iş adamı Hilmi Özcan tarafından verildi.
Plaket töreninin ardından okulun ilk mezunları olan 88 öğrenciye öğretmenleri tarafından belgeleri verildi. Törenin sonunda ise öğrenciler velileriyle birlikte mezuniyetin sevincini yaşadı. Kep fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşayan öğrenciler, çalınan şarkılar eşliğinde oynadı.