Denizli Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Proje kapsamında yerel ortakları Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu ve Kaklık Osman Evran Çok Programlı Lisesi’nin katılımcıları ile birlikte, Servergazi İMKB’de 15 öğretmen İspanya’nın Atletico Bilbao kentinde, çocuk gelişimi ve eğitimi alanında dünyanın birçok ülkesinde kullanılan ReggioEmilio ve Waldrof eğitim modelleri ile ilgili Gesforem isimli kurumdan 24 saatlik setifikalı eğitim aldı. Yine aynı proje kapsamında Macaristan’ın Budapeşte kentinde de 8 anaokulu gezilerek gözlem ve uygulamalar yapıldı.
Yine aynı dönemde kendşlerini yerel ortak seçen Manisa İsmet inönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin “Avrupa’da Giyim” projesi kapsamında Servergazi İMKB’den 1 öğretmen ve 5 öğrenci şubat ayında  Portekiz’in Barcelos kentinde 3 haftalık eğitim aldılar.
Haziran ayında yine giyim bölümünden 1öğretmen ve 5 öğrenciden oluşan ikinci grup çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde 3 haftalık eğitime katıldı.
Bu program kapsamında 3. Grubun Romanya gezisi de 26 Temmuz’da başladı. 15 Ağustos’da sona erecek Romanya gezi ve eğitimleri ile bu dönem programı sona erecek. 
2015 yılı için  Yiyecek içecek bölümünün AB projesi hazırladığını kaydeden Okul Müdürü Aysel Karaca, 3'er haftalık yurt dışı gezi ve eğitimlerinin vizyonlarını geliştirdiğini, öğretmen ve öğrencilere çok şey kattığını ve son derece yararlı geçtiğini söyledi.