Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak her okul protokolünde hayırseverleri eğitime katkı sağlamaları için teşvik etmesi üzerine adını bir çok hayra yazdırmış olan işadamları ve hayırsever vatandaşlar adeta sıraya geçti. Böylelikle 1 Haziran'dan bugüne 9 okul protokolü imzalandı.

Denizli'nin 4 ilçesinde 9 okul inşaatı gerçekleşecek. 

Merkezefendi ilçesinde 3 okul protokolü gerçekleşti. Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi için Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Aynur Feza Başer Anaokulu için İşadamı Seyfi Başer, Ülker Yörükoğlu Bilim Sanat Merkezi için İşadamı Ender Yörükoğlu ile protokol imzalandı.

Serinhisar İlçesinde Yatağan İmam Hatip Lisesi Pansiyonu için Müftü Arif Akşit Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Cevat Akşit ile protokol gerçekleştirildi.

Kale İlçesi'nde Mustafa Şıpar Anadolu Meslek Lisesi Bahçesi'nde yapılacak kantin için Hayırsever Mustafa Şıpar ile protokol imzalandı.

Pamukkale ilçesi için 4 okul protokolü imzalandı. Pamukkale ilçesinde eğitime katkıda bulunan hayırseverler ise şöyle; Halil Pekdemir Ortaokulu için İşadamı Halil Pekdemir, Osman Aydın Anasınıfı derslikleri için İşadamı Osman Aydınlı, Nail Özkardeş Anaokulu için Nail Özkardeş ve son olarak bugün Hacı Serpil Kabaklıoğlu Anaokulu Derslikleri için Hayırsever Serpil Kabaklıoğlu ile protokol imzalandı.

Hayırsever işadamları ve hayırsever vatandaşlar ile Denizli'de eğitim alanında eksiklikler bir bir tamamlanarak Denizli halkı için önemli yatırımlar yapılmış olundu.

Sena Kuru