Servergazi Mahallesinde bulunan ve kendi ismini verdiği İlköğretim Okulunun yapımına destek veren Hayırsever İşadamı Osman Özgür’e Vali Abdülkadir Demir eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Osman Özgür İlköğretim Okulunda düzenlenen törene Vali Abdülkadir Demir, Hayırsever İşadamı Osman Özgür, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Törende konuşan Vali Abdülkadir Demir, hayırsever işadamı Osman Özgür’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Hayırseverimizin katkısı ile okulumuz çok daha çabuk yapılmış. Çok güzel bir okul olmuş. Bölgenin nüfus olarak hızlı bir artış gösteren bir bölge olması nedeniyle okulun burada yapılması önemli bir karar. İnsanlar her şeye sahip olabiliyorlar. Ama önemli olan insanların öldükten sonra isimlerinin yaşaması, bunun bir de eğitim kurumu yaptırarak gerçekleştirilmesi farklı bir anlam taşıyor.  Hayırseverlerimizin topluma bıraktıkları en önemli eser ise okullar. Kendisine teşekkür ediyorum. Ülkemiz eğitim anlamında önemli bir mesafe kat etti. Ülkemizi çok daha güzel günler bekliyor” dedi.

Vali Abdülkadir Demir konuşmasının ardından hayırsever işadamı Osman Özgür’e eğitime verdiği destekten dolayı plaket verdi. Sınıfları da gezen Vali Demir, öğrencilerle sohbet etti.