Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Yönetim Kurulu Üyeleri Hayata güçlü bir adım, Geleceğe kutlu bir miras sloganıyla 16 yıldır eğitim alanında birçok başarıya imza atan Özel Vildan Okulunu ziyaret ederek okul hakkında bilgi aldılar.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Necip Filiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hayata güçlü bir adım, Geleceğe kutlu bir miras sloganıyla 1996 yılından bu yana eğitim alanında birçok başarıya imza atan Özel Vildan ilköğretim okulunda düzenlenen kahvaltılı tanıtım ve bilgilendirme toplantısına katıldı.

Özel Vildan İlköğretim Okulunda düzenlenen toplantıya MÜSİAD Şube Başkanı Necip Filiz, Okul Kurucu Başkanı Cafer Öğütçü, Okul Müdürü Bayram Atmaca, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri ve aileleri katıldı. Toplantıda Anneler günü münasebetiyle annelere karanfil dağıtılmasının ardından okulun yaptığı etkinlikler, akademik ve sosyal alandaki başarılarını anlatan slayt gösterisi yapıldı. Okul Müdürü Bayram Atmaca Anneler gününü kutlayarak başladığı konuşmasında, okulun değerlerini, gelecekten umutlu olduklarını, iyi bir nesil yetiştirebilmenin derdinde olduklarını söyledi.

Sosyal bilgiler öğretmeni Ramazan Eskin ise, okulun tarihçesinden, vizyonundan, misyonundan, kalite politikasından, sınav sisteminden, öğrenci takip sisteminden, danışmalık sisteminden ve değerler eğitiminden bahsetti. Değerler eğitimini Denizli’de ilk başlatan okul, Türkiye’de de sayılı okullar arasında olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.