Özel Servergazi  Lisesi ve Denizli Körfez Dershaneleri öğrencisi Gülşah Onur Türkiye 17.si olarak bu senenin Denizli 1.si oldu. Ayrıca Türkiye'de ilk 1000'de 12 öğrenci ile 51 derece elde eden Körfez Dershaneleri bu başarısıyla otoriterlerden tam not aldı.
1 Nisan'da yapılan ve Türkçe sorularının uzunluğu ve farklı tarzıyla eğitim öğretim gündemine oturan 2012 YGS'nin merakla beklenen sonuçları açıklandı. Konu ile ilgili olarak Servergazi Ufuk Lisesi Müdürü Kadir Çelik ve Denizli Körfez Dershaneleri Genel Müdürü İdris Albayrak ortak bir basın toplantısı düzenleyerek 2012 YGS sonuçlarını değerlendirdi.

Her iki kurum olarak başarıya odaklı bir eğitim öğretim faaliyeti içinde olduklarını belirten İdris Albayrak her sene olduğu gibi bu sene de bu çalışmalarının meyvelerini topladıklarını belirtti. Denizli Körfez Dershaneleri Genel Müdürü İdris Albayrak şu açıklamalarda bulundu: "2012 YGS sonuçları 6 puan türünde hesaplanmış her öğrencinin derecesi belirtilmiştir. Bu sonuçlara göre 6 puan türünün tamamında Servergazi Liseleri ve Körfez Dershanesi öğrencileri 1.olmuştur. Bunlardan Gülşah Onur adlı öğrencimiz YGS 5 puanına göre Türkiye 17.si Denizli 1.si, YGS 3 puanına göre Türkiye 24.sü Denizli 1.si, YGS 6 puanına göre Türkiye 28.si Denizli 1.si, YGS 4 puanına göre Türkiye 49.su Denizli 1.si, YGS 1 puanına göre Türkiye 71.si Denizli 1.si, YGS 2 puanına göre de Türkiye 135.si Denizli 1.si olmuştur."

Sınavın genel sonuçları ile ilgili olarak bilgi veren Servergazi Ufuk Lisesi Müdürü Kadir Çelik, Denizli'de ilk 1000'de 11 öğrencilerinin bulunduğunu ve bu öğrencilerin toplam 50 derece yaptığını belirtip, Körfez Dershaneleri ile yaptıkları ortak çalışmanın önemine vurgu yaparak şunları söyledi."Her yıl olduğu gibi bu sene de Körfez Dershaneleri ile ortak çalışmalar yaptık. Deneme sınavları, etüt çalışmaları, yatılı programlar ve bire bir özel çalışmalar ile öğrencilerimizin tespit ettiğimiz açıklarını kapatma imkanı bulduk. Bu da başarıyı getirdi.

Denizli Körfez Dershaneleri'nin ise ilk 1000'de 12 öğrencisi ve 51 derecesi olduğunu belirten İdris Albayrak genel anlamda da öğrencilerinin başarılı bir dönem geçirdiğini söyledi.