Denizli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ve Görmeyenler Birleşme ve Dayanışma Derneği (GÖR-BİR) Denizli Şubesi işbirliğinde görme engellilere yönelik açılan 'Bilgisayar İşletmenliği' kursunu tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi.
Denizli Sakatlar Derneği Sosyal Tesisleri'nde yapılan sertifika törenine Denizli Belediyesi Meclis Üyesi Turgay Besim, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdür Yardımcısı Gülsüm Olkun, Halk Eğitim Dergisi Yazı İşleri Müdürü Ramazan Kavutçu, Görmeyenler Birleşme ve Dayanışma Derneği (GÖR-BİR) Denizli Şube Başkanı Öztürk Özkan, Sakatlar Derneği Denizli Şubesi Başkanı Osman Çiyancı, kursiyerler ve yakınları katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan GÖR-BİR Başkanı Özkan, dernek olarak görme engellilerin sosyal yaşamda daha etkin yer alması için çaba gösterdiklerini, bu amaçla teknolojiden daha iyi faydalanmak için bilgisayar kursu açtıklarını söyledi. Kursiyerler adına konuşan Serkan Çerçi ise kurs sayesinde dünyalarının değiştiğini belirterek, öğrenmenin engeli olmadığını kanıtlamış olmaktan çok mutlu olduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından Bilgisayar İşletmenliği kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları protokol üyelerince verildi.