Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin "Eğitim İçin El Ele" projesi çerçevesinde, dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilere üniversiteye hazırlık dersi veren 35 eğitmene sertifika verildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin en büyük ve en çok önem verdiği projelerinden biri olan "Eğitim İçin El Ele Projesi"nde 6'ncı dönem tamamlandı. Proje çerçevesinde, dershaneye gitme imkanı olmayan öğrencilere üniversiteye hazırlık dersi veren 35 eğitmene sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahittin Özçelik, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı ile eğitmenler ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuşmasında projenin sosyal sorumluluk anlamında önem taşıdığını belirterek, bugüne kadar eğitim adına bir çok projeye imza attıklarını ve eğitimin öncelikleri arasında ilk sırada olduğunu söyledi. Başkan Zolan, "Eğitim için el ele veren, bu sosyal sorumlulukta elini taşın altına koyan, kendi dersine ayırabileceği veya arkadaşıyla gezip eğlenebileceği vaktini ayıran arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından gönüllü eğitmenlere sertifikaları, protokol üyeleri tarafından verildi.