Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu, Eğitim ve Sosyal İşler Birimi tarafından düzenlenen Beden Dili ve Diksiyon Eğitim Semineri gençler tarafından büyük ilgi gördü. Aile ve Eğitim Danışmanı Türker İşler Tarafından genç işadamlarına diksiyon, etkili konuşma sanatı ve beden dili konularında eğitim verildi. 

Üniversite öğrencilerinin de yoğun katılım sağladığı seminerde, genç ve geleceğin işadamlarına nefes kontrolü, güzel konuşma, vurgu ve tonlamalar hakkında püf noktaları anlatıldı. 

Aile ve Eğitim Danışmanı Türker İşler, seminere olan ilgiden oldukça memnun kaldığını ifade ederek, iş yaşamının henüz başında olan gençlerin, kişisel gelişimleri için bu tür eğitim ve seminerlere katılımının büyük önem taşıdığını söyledi. İşler gençlere güzel konuşmanın yanı sıra, güzeli konuşmanın daha önemli olduğunu tavsiye etti.

Gençlik Kurulu Başkanı Muzaffer Şakır gerçekleşen seminere olan yoğun ilgiden dolayı, memnuniyet duyduklarını belirtti. Şakır, “2013 yılı hedeflerimiz arasında yer alan eğitim seminerlerinin ikincisini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu yıl içerisindeki eğitim takvimimizde bulunan eğitimleri tamamladık. 2014 yılı içerisinde farklı konularda eğitimlerimiz devam edecek. İş hayatında yerini alan genç işadamlarımızın gelişimleri için, birçok konuda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenleyeceğiz.” dedi.