Farabi Değişim Programı kapsamında 58 farklı üniversiteden kabul alan Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. 
2014-2015 akademik yılında Adnan Menderes, Akdeniz, Gazi, Hacettepe, Dokuz Eylül, Kocaeli, Muğla Sıtkı Koçman, Yıldız Teknik Üniversitesi gibi 58 farklı üniversiteden kabul alan Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda öğrenci ve öğretim üyesi katıldı.
Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, Farabi Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Meryem Ayan’ın genel sunumunun ardından, Şube Müdürü Nuray Alan giden öğrencilerin yapması gereken işlemlere ilişkin süreç hakkında bilgi verdi. Toplantı, soru ve cevap bölümünün tamamlanmasıyla sona erdi. 
2009-2010 eğitim öğretim yılından bu yana Türkiye’deki üniversitelerle imzalanan protokol sayısının 83’e çıktığını belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Farabi Değişim Programı gerçekleştirilen üniversite sayısının oldukça arttığını söyledi. Rektör Bağcı, "Bütün dünya ülkelerinin model alabileceği bir proje olan Farabi Değişim Programı gönüllülüğü esas almakta olup, her geçen gün üniversitemizde katlanarak artan nitelikli öğrenci sayısıyla birlikte büyük ivme kazanmaktadır" dedi.