Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında düzenlediği "Evlilik Okulu’nun" 24'üncü dönem eğitimi Kent Konseyi binasında başladı. Psikolog Gülay Korkut, 30 çiftin katıldığı eğitimde çiftlere sağlıklı evliliği anlattı. Yaklaşık 1 ay sürecek eğitimde sağlıklı ve mutlu evlilik için yapılması gerekenleri paylaşacaklarını ifade eden Psikolog Korkut, haftada 2 gün uzmanların katılımıyla gerçekleştirilecek eğitimlerde, evliliğin ilk dönemleri, aile ekonomisi, stresle baş etme yöntemleri, sağlıklı bir aile kurmak için öneriler, evlilik ve hukuki haklar, doğru iletişim gibi konuların ele alınacağını kaydetti. 
Psikolog Korkut, "Sağlıklı toplum sağlıklı bireylerle oluşuyor. Sağlıklı bireyler de sağlıklı yuvalarda yetişiyor. Mutluluğun sırlarını çiftlerimizle keşfederek, sağlıklı bir toplum için hep birlikte çaba göstereceğiz" dedi.
Evlilik Okulu'nda ayrıca kursiyerlere Denizli Büyükşehir Belediyesi kültür yayınlarından olan "Bir Yastıkta Kocayalım" adlı Sağlıklı Evlilik Eğitimi El Kitabı hediye edildi.