Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında aralıksız olarak düzenlediği Evlilik Okulu'nun 25. dönem eğitimleri başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Binası'nda düzenlenen Evlilik Okulu'nun ilk dersinde çiftleri yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, Evlilik Okulu'nun 25. dönem açılış konuşmasında, proje kapsamında bugüne kadar birçok çifti mezun ettiklerini belirterek, "Burada önemli eğitimler alacaksınız. Bu aldığınız eğitimlerle çevrenizdekilere de referans olun. Evli, nişanlı yada evlenmek isteyen çiftlerimizi Evlilik Okulumuza yönlendirin. Sizlerin de burada öğreneceğiniz güzel bilgiler, hayatınızı mutlu bir şekilde geçirmenize katkı sağlayacaktır" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ise, Ailemi Seviyorum Projesi'nin sadece Evlilik Okulu ile değil birçok farklı projesi olduğunu anlatarak, "Bu eğitimi bizim gibi veren belediyeler var. Ancak bizim farkımız eğitimi 16 saat olarak vermemiz" dedi. Evlilik Okulu'ndan bugüne kadar yüzlerce kişinin mezun olduğunu ifade eden,
Otaklı, "İnşallah hepiniz mutlu ve huzurlu bir evlilik geçirirsiniz" temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından Psikolog Gülay Korkut ilk derse başladı. Bir ay boyunca toplam 16 saat sürecek eğitimde çiftlere; evliliğin ilk dönemleri, aile ekonomisini oluşturma, stresle baş etme yöntemleri, sağlıklı bir aile kurmak için öneriler, evlilik ve hukuki haklar, doğru iletişim gibi konularda eğitim veriliyor.