Denizlili hayırseverler Denizli'nin eğitim alanında eksikliklerini imece usulü tamamlamaya devam ediyor. Bugün 16'ncı eğitim protokolü imzalandı. Vali Altıparmak, okul için yapılan yardımların bol olduğunu fakat arsa bulmakta zorlandıklarını belirtti.

Denizli'de hayırseverlerin desteği ile eğitim protokolleri imzalanmaya devam ediyor. Bugün Denizli Valiliği'nde hayırsever işadamı Yavuz Şengül ve Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak arasında 16'ncı eğitim protokolü imzalandı. Denizli Pamukkale Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu Yapımı için 24 derslik 100 bin TL bütçeli protokolü ABN Pazarlama Konfeksiyon Tekstil adına İş adamı Yavuz Şengül imzaladı.

Protokolde konuşan Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli'de hayırseverlerin okul yaptırmak için sıraya girdiğini fakat arsa bulmakta zorlandıklarını belirtti. "Hayırseverler Ortaokulu'na yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür ederim. ABN Pazarlama Konfeksiyon Tekstil'e yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederim. Bu yardımlar diğer hayırseverlere de örnek olması açısından çok önemli. Uygun arsa bulmakta zorlanıyoruz. Arsa bağışlayacak hayırseverlere de buradan basın mensupları aracılığıyla sesleniyorum. Arsa bağışlamak isteyenleri de bekliyoruz." dedi.