Denizli Sanayi Odası tarafından düzenli olarak yapılan eğitimlerde sıra, üyelerden gelen yoğun talep üzerine "Yalın Üretim ve İyi Uygulama Örnekleri” eğitimindeydi. Gemba Yalın Dönüşüm & Yazılım şirketi tarafından verilen eğitimde, Yalın Üretim, Yalın Üretim Sistemi, Toplam Üretken Bakım ve (TPM) ve İşletmeler’deKaizen Uygulamaları üzerinde duruldu.

Eğitimci Engin Eroğlu tarafından verilen eğitimde katılımcılara; sistemdeki israfların sürekli azaltılmasıyla verimlilik artışı sağlama;planlama, malzeme temin, üretim, kalite güvence, lojistik, ürün geliştirme gibi kısımların tüm proseslerinin geçiş sürelerini kısaltma;müşteri tarafından talep edilen ürünlerin kalite, maliyet ve teslimatfaktörlerini iyileştirme gibi konular anlatıldı. Tüm bu süreçlerin gerçekleşmesinden sonra, işletmenin karlılığını ve rekabet gücünü artıran,‘Kişisel Sorumluluk’ ve ‘Karşılıklı Saygı’ ile ‘Sürekli İyileştirme’nin teşvik edildiği ‘İşletme Kültürü’nü yaratan bir ‘İşletme Stratejisi’  oluşturarak ‘Yalın Üretim ve İyi Uygulama’nın mümkün olabileceği anlatıldı.Eğitim sonrasında Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, katılımcılara katılım belgelerini takdim etti.

Üyelerden gelen taleplere göre eğitim başlıkları belirlenerek; 2017 yılı boyunca DSO üyelerine eğitimler verilmeye devam edecek.