Denizli'de hayırsever iş adamı doğup büyüdüğü Babadağ ilçesinde ismini taşıyan ortaokul yaptıracak. 
İş adamı Celal Memişoğlu okulun yapımı için düzenlenen protokolü Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ile birlikte imzaladı. Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, iş adamı Celal Memişoğlu ve oğlu Hüseyin Memişoğlu katıldı. 
Vali Şükrü Kocatepe, Denizlili hayırseverlerin Türkiye’ye örnek projelere imza attıklarını belirterek, "Denizlili hayırseverlerimiz özellikle eğitime verdikleri destek ile diğer kentlerimize örnek oluyorlar. Denizli’de eğitim seviyesi oldukça yüksek ve eğitimdeki bu çıta her yıl daha da yükseliyor. Eğitimdeki bu başarıda hayırseverlerimizin de şüphesiz çok büyük katkısı var. Tüm hayırseverlerimize eğitime verdikleri bu desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Babadağ Celal Memişoğlu Ortaokulu’nun protokolü Vali Şükrü Kocatepe ve Celal Memişoğlu tarafından imzalandı.
Hayırsever ve Devlet işbirliği ile yaptırılacak olan Babadağ Celal Memişoğlu Ortaokulu'nun 1 milyon 200 bin TL’ye mal olacağı ve Celal Memişoğlu’nun okulun yapımı için 600 bin TL bağışladığı kaydedildi.