Denizli'ye yaptığı hayırlarla bilinen hayırsever işadamı Nail Özkardeş daha önce Denizli'de iki okul yaptırmış, bu kez ise 400 bin lira destekle dört derslikli anaokulu inşa ettirecek. Hayırsever işadamı okul protokolünü, Vali Dr. Ahmet Altıparmak'la imzaladı.

Pamukkale'nin Aktepe Mahallesi'nde ailenin daha önce yaptırdığı Pakize-Suzan Özkardeş İlkokulu'nun bahçesine yapılacak ve hayırseverin adını taşıyacak dört derslikli okulun protokolü, Valilik Toplantı Salonu'nda, Vali Ahmet Altıparmak ile hayırsever işadamı Nail Özkardeş tarafından imzalandı. 

Göreve geldiğinden bu yana hayırseverler tarafından yaptırılacak 8'inci okulun protokolünü imzaladıklarını söyleyen Vali Ahmet Altıparmak, "Her okul bir anaokuluna sahip olsun ki, bizde tam gün eğitime geçelim diye bir gayret başlatmıştık. Ne kadar haklı olduğumuzu siz de gördünüz. Milli Eğitim Bakanlığı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla tam gün eğitime geçilmesiyle ilgili bir politika gerçekleştirildi. Daha önceden olan bireysel gayretler genel bir gayrete dönüşüyor, hükümetimizin politikasıyla bu çalışmalara hız vermeye çalışıyoruz. Umarım bu protokol, diğer hayırseverlerimize örnek olur ve Denizli eksik olan derslikleri hızla kapatarak tam gün eğitime geçen ilk il olur" dedi. 

Aile olarak daha önce iki okul yaptırdıklarını söyleyen hayırsever Nail Özkardeş ise Denizlili olduğu için gurur duyduğunu söyleyerek, "Her zaman Denizlililerin yanında olduğumu belirtmek isterim, şehrimize hayırlı olsun. Aile olarak eğitime destek vermeyi sürdüreceğiz" dedi. 400 bin liraya mal olacak 4 derslikli anaokulu Nail Özkardeş'in adını taşıyacak.