Denizli Belediyesi ve Yeni Cami Derneği'nin işbirliğiyle düzenlenen Dinî Yayınlar Fuarı açıldı. Delikliçınar'daki Yeni Cami'nin avlusundaki fuarın açılışına Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Müftüsü Aleattin Gürpınar, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer, Yeni Cami Derneği yönetimi ve diğer vatandaşlar katıldı.

Müftü Gürpınar, bunun ileride daha büyük fuarların açılmasına vesile olacağını belirterek, “Herkesin bu fuarı gezip faydalanmasını istiyoruz. İnşallah vatandaşlarımız, dinî yayınlarla ilgili aradıkları tüm bilgilere bu fuarda ulaşabilecek. Açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Zolan ise, “Yeni Cami Derneği tarafından belediyemize fuar açılışıyla ilgili yapılan başvurunun ardından katkı koymamızın yararlı olacağını düşündük. İnşallah bu fuarı önümüzdeki yıllarda daha büyük alanlarda, daha büyük katılımlarla gerçekleştiririz. Bu fuara katkı koyan tüm yayınevlerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Zolan, Müftü Gürpınar DTO Başkanı Özer ve dernek yönetimi birlikte fuarı açtı. Zolan, fuarı gezerken karşılaştığı vatandaşlara kitap hediye etti. Fuar, ramazan ayı boyunca açık kalacak.