ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları erken kayıt konusunda yine farkını ortaya koymaya devam ediyor. 2015-2016 Anasınıfı kayıtlarının tamamlandığını belirten ODTÜ Okul Müdürü Kenan Ömeroğlu Denizli halkına ODTÜ’yü tercih ettiği için teşekkür etti.

ODTÜ GELECEĞE HAZIRLIYOR
Kenan Ömeroğlu ODTÜ’nün öğrencileri geleceğe hazırladığına dikkat çekerek, “ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları olarak 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin sonrasında, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nın anaokulu kayıtlarını doldurmuş bulunmaktayız. Denizli halkının bu ilgisine teşekkür ediyoruz. Bizler anaokuldan, bu yıl kapılarını açtığımız 9. Sınıf bölümüne kadar bütün öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda ODTÜ ailesi büyümeye devam edecektir.” dedi.

VELİLERE TEŞEKKÜR
ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları Okul Aile Birliği yönetimi ise, ODTÜ’lü olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, “Anasınıfı öğrencilerimizin 2015-2016 Eğitim-Öğretim kayıtları dolmuştur. Bütün velilerimize teşekkür ederiz. Gelecek yılın kayıtlarının bu dönemden dolması bizim için gurur vericidir. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları olarak başarılara imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.