Denizli eğitimi günden güne hayırseverlerin katkısı derslik ve okul açığını kapatmaya devam ediyor. Bugün valilik binasında gerçekleştirilen eğitim protokolünde Denizli Pamukkale Zeytinköy Hayırseverler Ortaokul yapımı için Denizlili iki iş adamı tarafından 100’er bin TL bağışta bulunuldu.

Protokol İmzasına Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamları İbrahim Cinkaya, Yasin Cinkaya ve Cemal Ertuğrul ve İrfan Ertuğrul katıldı.

Pamukkale Zeytinköy mahallesine yapılacak olan Hayırseverler Ortaokulu 24 derslikten oluşacak. 3.321 metrekarelik arsa alanı üzerine yapılacak okul 3 katlı olacak.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak protokolde yaptığı konuşmada Denizlililerin eğitime katkı için sıraya girdiğini dile getirdi. Vali Altıparmak, ‘’Hayırseverlerimiz eğitime katkı vermek için sıraya girdi. Artık Önümüzde ki günlerde arsa’da vermeye başlayacaklar’’ dedi.

17.inci Protokolde konuşan İş adamı Cemal Ertuğrul,’’Bu yaptığımız katkı Denizli eğitimi için hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Protokolde konuşan ünlü İşadamı İbrahim Cinkaya ,’’ Daha önce Denizlimize İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler lisesini kazandırmıştık. Yaklaşık olarak orada 600 öğrencimiz eğitim görüyor. Böylesine güzel katkıların eğitime katkı sağlayacağını düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.