Basın İlan Kurumu Denizli Şubesi’nin girişimleriyle medya çalışanlarına ücretsiz İngilizce kursu verilecek. Denizli’nin en önemli dil kurslarından ‘The King’s House’ gazetecilere 6 aşamada İngilizceyi öğretecek.

Basın İlan Kurumu Denizli Şubesi’nin, basın çalışanlarına yönelik sosyal aktivite ve eğitim çalışmaları devam ediyor. Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Halit Peltek ile ‘The Kıng’s House’ kurucusu Özkan Öztürk arasında yapılan protokolle gazetecilere 6 aşamada İngilizce öğretilecek.

Peltek, Denizli medyasının gelişimine yönelik başlattıkları çalışmaların medya çalışanları tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “İngilizce eğitimi, basın çalışanlarına mesleki açıdan çok şeyler katacaktır. Denizli medyası bu dili öğrendiği taktirde sadece bulunduğu ile değil, dünyadaki gelişmelere de hakim olacak. Turizmi ve sanayisi bu kadar ilerlemiş bir kentte tüm medya çalışanlarının İngilizce öğrenmesini önemli buluyorum” dedi.

Yabancı Dil Kursu ‘The King’s House’ Kurucusu Özkan Öztürk ise Denizli Basın İlan Kurumu ile yapılan protokolle Denizli Medya çalışanlarına ücretsiz dil eğitimi vereceklerini belirterek, “Yabancı dil bilmek eskiden bir ayrıcalıktı. Günümüzde ise büyük bir ihtiyaç olduğu için artık ayrıcalık olarak görmüyorum. Gazetecilere vereceğimiz 6 aşamalı eğitimle medya çalışanları çok rahat bir şekilde yabancı televizyon izleyebilir, internetten haber okuyup yazabilecek. İngilizceyi sadece kurslarda değil hayatın her anında da konuşmak gerekiyor. Aksi taktirde bu süreç medya çalışanlarımız için uzun sürebilir” dedi.