Denizli Belediyesi, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu ve Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin birlikte organize ettiği ve 3 gün sürecek Bahar Spor Şenliği başladı. Bahar Spor Şenliği, Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Öztürk Özkan ve Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Denizli Temsilcisi Çetin Çağatay’ın valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başladı.
Çelenkin konulmasının ardından Başkan Yardımcısı Çınar ile Federasyon Başkanı Prof. Dr. Zorba ve beraberindekiler Denizli Valisi Abdulkadir Demir’i ziyaret etti. Vali Demir, Türkiye’nin birçok yerinde çalışma imkanı bulduğunu Denizli kadar toplumuyla bütünleşmiş başka bir şehire rastlamadığını belirterek, “Kent konseyimizle gurur duyuyoruz. Kendi vatandaşlarıyla bu kadar özdeşleşmiş başka bir kent konseyi olmadığına inanıyorum. Toplumda ne varsa herkes bu çatı altında toplanmış. Toplumla özdeşleşmeyen hiçbir faaliyet başarılı olamaz. Hayranlıkla çalışmanızı izliyoruz. Bu çalışma, Denizli Belediyesi, Kent Konseyi ve Herkes İçin Spor Federasyonu’nun en büyük başarılarından biridir. Herkes spor yapsın diyoruz ama fırsat bulamıyoruz. Sizin vesilenizle birçok kişi spor yapmaya başlayacak.” dedi.
Ziyaret sonrası Denizli Valiliği’nden Denizli Belediyesi’ne kadar kortej yürüyüşü düzenlendi. Kortej, renkli görüntülere sahne oldu. Heyet, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı da ziyaret etti.