Sarı sendika nitelendirmesine maruz kalmamak adına kuruluş aşamasından içinde bulundukları, hâlihazırda üyesi bulunan devlet memurlarının her alanda liyakatli bir biçimde temsilciliğini üstlenmekten kaçınmadıklarını belirten Denizli - Aydın Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Doç. Dr. Ferhat Ağırman, Türk Kamu Sen Konfederasyonuna bağlı bir Federasyon olarak Türk Eğitim-Sen’in mensubu olmanın büyük bir onur ve gurur olduğunu söyledi.

Denizli - Aydın Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Doç. Dr. Ferhat Ağırman, "Haziran ayı itibarı ile kuruluş aşaması gerçekleştirilmiş olan Denizli-Aydın Türk Eğitim-Sen Üniversite şubesi olarak merkez Denizli olmak üzere ilimizde iki nolu şubenin kurulmuş olduğunu belirtmek isterim.
Bundan böyle bugüne kadar Denizli Türk Eğitim Sen Şubemizin Pamukkale Üniversitesi Temsilciliği olarak yürütülmekte olan sendika faaliyetleri hız kesmeden devam ederek, Pamukkale ve Adnan Menderes Üniversitesinin birlikteliğiyle ilimizde, Denizli-Aydın Türk Eğitim-Sen Üniversite şubesi adı altında, ikinci bir şube olarak hizmet verecektir." dedi.
Ağırman, "Üniversite şubemiz, onurlu ve dik duruş sergileyen akademik  ve  idari  personelimiz sayesinde, 2015 yılında  da Pamukkale  Üniversitesi’nde yetkili sendika olmaya  hak kazanmıştır. Biz  de  Pamukkale ve  Adnan Menderes  Üniversitelerindeki  üye  sayısının  artması nedeniyle  üyelerimizle  daha  yakından ilgilenmek  ve  Pamukkale ve Adnan Menderes  Üniversitesi’ndeki eğitimin  kalitesini  daha  da  arttırabilmek  adına, genel  merkezimizin  izniyle  Denizli Aydın Üniversitesi Türk Eğitim Sen şubesini faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Bu iki üniversitedeki personelimize bu oluşuma verdikleri katkılardan dolayı  çok teşekkür ediyoruz. Bu onurlu yolda üniversitelerimizin birlikte oluşturduğu bu sinerji ile haklı ve onurlu olan mücadelemiz daha fazla güç kazanmıştır. Bizler de her koşulda değerli üniversite çalışanlarının hak mücadelesinde onları asla yalnız bırakmayacağız ve daima yanlarında olacağız.
Denizli Pamukkale ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ndeki kardeş sendika oluşumunun şu içinde bulunduğumuz dönemde, tüm Türkiye’ye örnek olmasını ve akan kanların bir an önce durmasını istiyoruz. Hepimizin malumudur ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir . Bizler de Türk Eğitim Sen olarak hak ve batılın savaşında milletimizin ve devletimizin yanında durarak bir tarafız. Güzel ülkemizdeki kardeşliği bozmaya çalışan herkesin karşısındayız. Bizler yüzyıllardır bu topraklarda kardeşçe ekmeğimizi bölüşerek, acılarımıza ve sevinçlerimize ortak olarak yaşadık ve Allah’ın izni ile yaşamaya devam edeceğiz. Hiç kimsenin bu süreçte hata yapma, şahsını, makamını korumaya çalışma lüksü yoktur. Bu vatan bizim, bu ülkenin her karış toprağındaki şühedanın kemiklerini kimsenin sızlatmasına izin vermeyiz." dedi.
Ağırman, "Ülkedeki suların bulanık olması, bulanık suda balık avlamaya çalışanlara hakkımızı yedireceğimiz anlamına gelme. Üyelerimizin haklarını kanunların bize verdiği yetkiyle, sonuna kadar savunacağız. Ülkedeki ekonominin faturasının memura ve işçiye kesilmesine müsaade etmeyeceğiz. Üyelerimizin özlük haklarının ve onurlu bir yaşam sürmesini sağlayacak ekonomik beklentilerinin karşılanması için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Herkesin aklını başına almasını ve ülkenin kaynaklarını çar çur etmemesini istiyoruz. Sendikamızın görevi üyelerimizin haklarını koruyup geliştirmek ve bunun mücadelesini vermektir. Hangi hükümet olursa olsun kamu çalışanlarının aleyhine çıkacak yasalara ve açıklamalara karşı çıkacağız. Yanlış uygulamaların ve hak ihlallerinin takipçisi olacağız. Seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde, daha fazla gerilim istemiyoruz. Gayemiz ana bildiğimiz vatanımızda kardeşçe, insan gibi yaşamak ve yaşatmaktır." ifadesinde bulundu. 



Denizli - Aydın Türk Eğitim Sen 
YÖNETİM KURULU
Doç. Dr. Ferhat AĞIRMAN ŞUBE BAŞKANI
Yrd. Doç. Dr. Yusuf ÖZCAN         ŞUBE SEKRETERİ
Sezai UĞUR ŞUBE MALİ SEKRETERİ .
Okt. Mehmet Mustafa KARACA ŞUBE TEŞKİLAT SEKRETERİ
Edip YANIĞBAŞ         ŞUBE EĞİTİM SOSYAL İŞLER SEK.
Yalçın ŞENAY         ŞUBE MEVZUAT SEKRETERİ
Öğr. Gör. Osman Bülent EŞKİ ŞUBE DIŞ İLİŞKİLER BASIN SEK.

DENETLEME KURULU
Hasan ÜNLÜ DENETLEME KURULU BAŞKANI
Hadi GÜLER RAPORTÖR
Okt. İsmail KURT ÜYE

DİSİPLİN KURULU
Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÖZEK DİSİPLİN KURUL BAŞKANI
Makbule FİDAN         RAPORTÖR
Yrd. Doç. Ayten CAN         ÜYE