Denizli Anadolu Lisesi, 23. dönem mezunlarını törenle uğurladı.
Okulun spor salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Başgün, Okul Müdürü Bayram Ali Yılmaz, okul müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Okulu ilk üç derecede tamamlayan öğrencilerin çeyrek altınla, YGS sınavlarında ilk bin içinde yer alan öğrencilerin başarı belgeleriyle ödüllendirildiği törende ayrıca 22 yıl önceki ilk mezunlara da katılım belgeleri verildi. 
Okulu birincilikle bitiren Ayşegül İnamlık, okulda geçirdikleri dört yıl boyunca dayanışmayı, kazanmayı ve işbirliğini öğrendiklerini söyledi.
Okul Müdürü Yılmaz, 23 ilden 63 okulun katıldığı inovasyon yarışmasında Türkiye’de birinci olduklarını söyledi. Yılmaz, “Ekibimiz ödül olarak 15 günlüğüne Amerika’nın New York şehrine gidecekler. Gençlerimiz üzerinde en çok emeği bulun aileler ve öğretmenlerimizdir.” dedi.
Konuşmaların ardından okul birincisi Ayşe İnamlık, ikinci Kübra Eşmeli ve üçüncülükle bitiren Gözde Dokuz, Hüseyin Başgün tarafından çeyrek altın ve başarı belgesi ile ödüllendirildi.